RAKKAAT KUVAT

käsin kosketeltavina, yhdessä ihasteltavina, konkreettisina muistoina

laadukas valokuva-albumi

Kuviesi arvoiset albumit

Lienemme yhtä mieltä siitä, että valokuvat ovat arvokkaimpia aarteitamme. Ne ovat on ainoa konkreettinen muisto, mitä meille ja jälkipolville jää tuleville vuosikymmenille.

Perusteellisen vertailutyön seurauksena olen löytänyt laadukkaan albumivalmistajan ja olen kustomoinut heidän valtavasta valikoimastaan asiakkailleni sopivat albumit ja kuvakirjat.

Haluan, että sinä saat kuvasi kansiin helposti sillä aikaa, kun elämä tapahtuu ympärillä.

HÄÄALBUMI

Onko upeampaa vaihtoehtoa dokumentaarisen hääkuvauksen tallettamiseen, kuin laadukas kuva-albumi? Tuskinpa.. Ellei se, että tehdään samalla vielä pienemmät vanhempien albumit lahjaksi!

30*30 cm hääalbumin 20 aukeamalle mahtuvat hääpäivän suosikkikuvat. Upeassa kovasivuisessa albumissa on lay flat -taitto, mikä mahdollistaa näyttävät yliaukeaman kuvat.

Kanteen saa tekstin, esimerkiksi päivämäärän ja nimet, embossattuna valkoisella.

Albumit painetaan ja sidotaan Portugalissa vain ammattikuvaajille tarkoitetussa liikkeessä, ja teen kirjan taiton puolestanne. Halutessanne voitte valita kirjaan tulevat kuvat itse, tai vaihtoehtoisesti minä valitsen ja te toki varmistatte, että suosikkikuvat ovat mukana.

Helppoa asiakkaille ja palkitsevaa minulle - On nimittäin ihana tietää, että kuvat pääsevät fyysisesti oikeuksiinsa, yhdessä katseltaviksi!