E & T – Häät Hirvihaaran kartanolla

Hääaamu oli valjennut Hirvihaarassa jo muutamaa tuntia ennen kun saavuin paikalle. Morsiamen valmistautuminen oli täydessä käynnissä ja hyvin aikatauluttamalla oli sopineet myös sulhasen valmistautumisen kuvauksen. Ilmassa oli lievää jännittyneisyyttä ja viime hetken stressiä, mutta vähintään yhtä paljon kepeää kesäfiilistä ja odottavaa tunnelmaa. Jonkinlainen aavistus todennäköisesti oli siitä, millainen ilta näillä spekseillä olisi luvassa.. 🙂

First look läheni, ja jännitys sen kun kasvoi. Olin tavannut nämä kaksi hääpalaverissa noin kuukautta ennen hääpäivää, ja tiesin, millainen pilke heidän välillään on. Se teki omastakin odotuksesta jotenkin kutkuttavampaa! Mutta lopulta se hetki koitti, ja siitä olikin mukava jatkaa potrettikuvauksilla ennen vihkimistä, vaikka pikkuhiljaa alkoi hääväkeä jo saapua juhlapaikalle.

Morsiamen upea, yksinkertaisen tyylikäs puku oli palkitun pukusuunnittelija Heidi Tuiskun käsialaa. Vihkiminen tapahtui Mäntsälän valoisassa kirkossa. Hääparilla oli todellakin pilke silmäkulmassa myös alttarilla, aivan ihania pieni tuuletuksia ja hymyjä oli havaittavissa. Sellaisia on varmaan hauska katsella kuvistakin jälkeenpäin, voisin kuvitella. 🙂

Juhlapaikalla kaikkia odotti aivan mieletön startti juhlille, kun Timo Brass Band kajautti alkusoinnut ilmoille! Huh, siinä oli sellainen svengi ja meno, että oli hymyt korvissa ja tanssijalka lähti väkisinkin vipattamaan! Oli kyllä tosi mahtava idea tämä show heti juhlien alkuun nostattamaan tunnelma kattoon! Onneksi myös sää suosi, niin hääväki sai viettää coctailtuntia ulkosalla hyvästä musiikista nauttien.

Ilta jatkui hyvän ruoan ja ohjelman, puheiden ja musiikin parissa, mutta illan huikein ohjelmanumero, hääparin ja ystävien flashmob oli vielä edessä. Oli siinä melkoisia ilmeitä ihmisillä, kun hoksasivat, mihin tilanne häätanssin jälkeen kehkeytyy! Mutta palataanpa vielä illan tunnelmiin kuvien muodossa, oi kesän lämpimät päivät ja ystävät koolla – onko parempaa hei?!

Kotimatkalle lähdin yhdentoista aikaan, kun bileet olivat kunnolla käynnistyneet. Matkaa oli 2,5 tuntia, mutta sen verran kierroksilla kävin tämän päivän jälkeen, ettei onneksi alkanut väsyttämään. Aivan mieletön päivä huh! Kyllä riitti muisteltavaa minullekin kun kävin kuvia läpi, saati sitten varmasti hääparille, ja heidän perheille ja ystäville! Ei suotta hääkuvaus ole yksi hääpäivän tärkeimmistä valinnoista.

Comments
Add Your Comment