INVESTOINTISI YHTEEN ELÄMÄSI UPEIMMISTA PÄIVISTÄ

Mittaamattomia muistoja. Perheiden ja sukujen arvokkaimpia aarteita.

koko päivän hääkuvaus helsinki

A THOUSAND YEARS

Sinulle, joka haluat taltioida koko matkanne. Kokonaisuus sisältää hääpäivän dokumentaarisen kuvauksen 8 h, sekä pariskuntakuvauksen ennen häitä tai vuosipäivänänne. Kokonaisuuteen sisältyy myös yksi 30 * 40 cm fine art -suurennos, tai vaihtoehtoisesti lajitelma 10 * 15 cm kuvia laadukkaalle, silkinpehmeälle fine art kartongille teetettynä.

3000 e

 

Hinnat voimassa toistaiseksi. Vuosi 2024 ei vielä varattavissa.

I.

ALL OF ME

Hääpäivän dokumentaarinen kuvausMahdollisuus 6-10 h taltiointiin

8 h // 2750 e
boheemi hääpari, ulkovihkiminen, vihkiminen luonnossa, hääkuvaus helsinki, fine art hääkuvaaja

II.

MAY I HAVE THIS DANCE

Hääpotrettien kuvaus

Vihkimisen dokumentaarinen kuvaus

1100 e

III.

ONLY WANT YOU

Hääpotrettien kuvaus

750 e

KIITOSVIESTEJÄ

Moii! Aaaah ihanaa Katri mitä kuvia! Ja kiitos sulle niin loistavasti tehdystä työstä. Luovit kyllä hienosti tilanteissa ja vaikka keli ei aluksi ollut ihan meidän puolella niin sitä ei kyllä näistä kuvista nää. Ja ihanaa jos meiän tanssia oli kiva katsella. Sitä oli aika ihana tanssiakin!

H & P 09/2018

häät talvella, hääkuvaus talvella

Moikka, ihanaa kiitos että jaksoit vielä laittaa kuvat pitkän päivän päätteeksi! Jo näiden kuvien pohjalta emme voi olla kuin suunnattoman kiitollisia että olit mukana päivässämme! <3

N & M 01/2019

Pakko sanoa vielä uusiksi, minkä sanoin silloin aiemmin: oli tosi ihanaa että JUST sä olit kuvaamassa meidän häitä. Mulla on viisi kaveria, jotka kuvaavat (ja ovat vielä tosi lahjakkaita), mutta tän piti mennä just näin. Oot ihan huippu tyyppi: sun energia oli jotain tosi mieletöntä ja olit aina tosi läsnä kuvatessasi.

S & V 07/2017