perhekuvaaja turku, rento perhekuvaus luonnossa kesällä, perhe yhdessä metsässä

Perhe

Lapsi- ja perhekuvaukset

300 e / 5 kuvaa
ave the date kuvaus turku, kihlakuvaus meren rannalla, hääkuvaaja turku, kihlakuvat, parikuvaus, pariskuntakuvaus miljöössä turku, esimerkkikuvia

Rakkaus

Kihla-, save the date- ja pariskuntakuvaukset

300 e / 5 kuvaa
huomenlahjakuvaaja, huomenlahjakuvaus turku, sensuellit ja tyylikkäät boudoirkuvat helsinki

Naiseus

Raskaus-, boudoir- ja morsiuskuvaukset

300 / 5 kuvaa

Valinnan vaikeus?

Mietitkö, riittääkö viisi kuvaa? Se on hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat muutaman ihanan muiston tästä ajasta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tietää etukäteen kuinka paljon kuvia haluaisit, vaan saatuasi esikatselugallerian voit vapaasti valita haluamasi kokoelman kuvista. Valintaasi helpottamaan olen luonut 3 erilaista pakettia, joita voit vielä halutessasi soveltaa.

Tai jos olet kuten minä, tiedät ettet halua joutua valitsemaan muutamaa suosikkia kymmenien ihanien kuvien joukosta. Arvostat hetkiä ja tunnelmia, sekä kuvia, joissa voit aistia teidän välisen yhteyden, etkä halua missään nimessä jättää yksityiskohtia, merkityksellisiä katseita tai henkäyksen kevyitä hetkiä pois kuvakokoelmasta. Voit siis valita myös koko kuvagallerian kuvat nähtyäsi, ja halutessasi laadin teille mielelläni myös uniikin kuva-albumin tästä ainutlaatuisesta kuvaushetkestänne.

Keskimäärin asiakkaani investoivat kuviinsa noin 480 euroa, mutta voitte tosiaan valita täysin vapaasti haluamanne määrän kuvia.

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin 'kuvauskokemuksenne' -sivulla, sekä laita viestiä, jos sinua mietityttää jokin, haluaisit tutustua koko hinnastoon, tai suunnitella kuvausaikaa kanssani.