Perhekuvauspiknik

Eikö olisi ihana viettää perheen kanssa mukava iltapäivä yhdessä, herkutella piknikillä ja kävellä kauniissa maisemissa? Piknikit ovat mitä parhaimpia kesäretkiä – lapsethan rakastavat eväitä, ja vanhemmat viihtyvät katsellen lasten kirmaamista suupielet korvissa. Siinä saa ehkä hetken itsekin istahtaa ja nauttia kesäpäivästä!

perhekuvaus turku

perhekuvaus turku

perhekuvaus turku

Parhaat kesämuistot saattavat säilyä mielessä muutenkin, mutta entä jos samalla ikuistaisimme tuon kivan yhteisen retkenne, kuvaisimme perhekuvia albumiin ja ottaisimme ne perhekuvat, joiden ottaminen on vain jäänyt viikkojen vilistäessä? Lapset kasvavat nopeasti ja vaikka nyt tuntuu että muistaisit ne söpöimmät ilmeet, hersyvän naurun ja hassut eleet ikuisesti, niin muisti on hauras. Lifestyle-perhekuvauksessa parasta on se, että perheen yhteiset jutut tulevat kivasti kuviin näkyviin, kun touhutaan yhdessä. Se näkyy katseissa, liikkeissä ja hymyissä – niissä näkyy elämä ihan toisin kuin poseerauskuvissa.

perhekuvaus turku

perhekuvaus turkuperhekuvaus turkuperhekuvaus turkuperhekuvaus turku

Koska piknikit ovat yksinkertaisesti ihania, olen kehitellyt vaihtoehdoksi normaalille perhekuvaukselle Perhekuvauspiknikin! Te voitte vain valita herkut, sopia kuvauspäivän kanssani, ja minä tuon yhteistyökumppanieni taikomat eväät paikan päälle, kylmäkuljetuksesta huolehtien.

Tällä hetkellä voitte valita Pink Vanilla Dessertsin amerikkalaisista cupcakeista söpöimmät, ja juotavaksi aidoista raaka-aineista valmistettuja Fentimans -limonadeja. Lisätilaushinnastosta on mahdollista valita vaikka mitä suolaista ja makeaa, ja Pink Vanillan Marisa osaa ottaa kaikki erityisruokavaliot huomioon. Piknik-herkut tilataan kauttani viimeistään 3 päivää ennen kuvauspäivää.

Perhekuvauspiknik 220 €

  • cupcaket, croissantit ja limonadit neljälle
  • piknik viltti, kori, pillit, servetit ym. tarvikkeet ja rekvisiitta (halutessanne voitte ottaa omia)
  • herkkujen kuljetus kylmässä paikan päälle
  • kuvausaika noin 1 h, jonka jälkeen voitte halutessanne jäädä viettämään kesäpäivää retkipaikalle
  • muistoiksi ihana kuvatarina kesäretkestänne – vähintään 30 kuvaa nettigalleriaan
  • kuviin täysi kehittämisoikeus
  • taatusti hyvät kesämuistot 🙂
  • tyytyväisyystakuu

Piknikpaketin voi mukauttaa erikokoisille perheille ja erilaisilla herkuilla, kysy tarkempia tietoja yhteydenottolomakkeella tai vaikka Facebookin messengerillä. Voit myös varata perhekuvauspiknikin, tai lahjakortin siihen Ota yhteyttä -sivun kautta.

Voitte luonnollisesti suunnitella piknikkorinne sisällön täysin itse ja tuoda mukananne kaiken. Kuulen enemmän kuin mielelläni teidän ideoitanne omanlaiseen perhekuvaukseen – olkoon se vaikka nuotiolla, rannalla kesäeväiden parissa tai vaikka yhteisen harrastuksen parissa! Normaalista perhekuvauksesta löydät lisää hinnastosta.

perhekuvaus turku

perhekuvaus turku

Tallenna