HEI!

Olen iloinen että tulit tutustumaan palveluihini! Ja kun kerran olet tänne sivulle asti tullut, vaikka kuvatarinoitakin on tarjolla, haluat ehkä tutustua minuun vähän.

Kiitos, että olet kiinnostunut kuulemaan mahdollisesti tulevasta kuvaajastasi lisää, sillä minusta henkilökemioiden natsaaminen on tosi tärkeää kuvauksissa! Ehkä saat tästä vähän kiinni, olisinko oikea kuvaaja teille.

Kuvausfilosofiani

It's the moment between the moments.

Näin sanoi kuuluisa valokuvaaja Joe Buissink eräässä videokoulutuksessaan, ja se jätti tähän valokuvaajan alkuun lähtemättömän jäljen. Se kiteytti kaiken, mitä olin siihen astisella taipaleellani valokuvauksesta ajatellut, ja tuo ajatus juuri niistä oikeista hetkistä hetkien välissä on ohjannut kuvaajana kehittymistäni siitä lähtien.

katri haavisto valokuvaaja

Tarinani

Välillä kannattaa ravistella omia uskomuksiaan, jotka saattavat rajoittaa omaa tekemistä ja elämää. Syksyllä 2017 jäin pois palkkatöistä, jotta saisin enemmän aikaa panostaa valokuvausunelmaani, joka oli saanut alkunsa toisen lapsemme äitiysloman aikana. Työskentelin opettajana aikuiskoulutuskeskuksessa ja täytyy myöntää, että hyppy opintovapaan kautta yrittäjäksi pelotti tosi paljon. Päätin kuitenkin, etten halua katua myöhemmin jos en kokeilisi siipiäni.

Aiemmin pidin kaikkea unelma- ja motivaatiopuhetta epärealistisena haihatteluna, mutta kun aloin toteuttaa niitä omassa arjessani, todistin omat epäilyni vääräksi. Uskon vahvasti siihen, että koskaan ei ole liian myöhäistä opetella uutta ja tavoitella omia unelmia, sillä täällä ollaan vain kerran.

01
03

Sielunkumppanini

Ihastuin ekaluokalla ja uskon todellakin, että sen oikean kyllä tuntee luissaan. Vastapäisen pulpetin pikkupoika ihastui kuulemma siihen kun soitin koulun joulujuhlassa harmonikkaa ja meinasin hukkua sen taakse. Itse upposin silmiin ja eloisuuteen. Kului muutamia vuosia, kunnes teinivuosina päätimme lopettaa vuosien kissa-hiiri -leikin, ja taisi työpaikkaromanssillakin olla osuutta asiaan.

Kahden lapsen, omakotitaloremontin ja kymmenen yhteisen vuoden jälkeen sanoimme toisillemme tahdon vain lähimpien läsnäollessa luonnon helmassa. Onneksi panostimme valokuviin, sillä nyt tuosta meidän omasta, intiimistä hetkestä on tallessa muistot, joissa aistii täsmälleen ne tunteet, joita silloin koimme. Uskotkin ehkä, että rakastan rakkaustarinoita ja palan halusta kuulla teidän tarinanne!

02
03
katri haavisto kokemuksia

Ajatuksiani

Oletkin ehkä jo saanut kiinni siitä, millaisia asioita arvostan elämässä. Olen saanut kaksi ihanaa lasta jo nuorena, ja olen siitä äärimmäisen kiitollinen. Nuorena yrittäjä-äitinä olen tottunut tasapainoilemaan intohimotyön ja rakkaan perheen välimaastossa. Olen siis todellakin oppinut, että arvokkainta on aika, sillä jokainen hetki on oikeasti ohi silmänräpäyksessä.

Jokainen vaihe on pian vain muisto. Uusia vaiheita tulee ja menee, mutta mitä me muistamme niistä? Valokuvaus on minulle keino saada ajasta kiinni, edes hitusen. Sen verran, että voimme yhdessä palata muistoihin ja vahvistaa yhteistä tarinaamme, meidän perintöämme.

03
03

MATCH?

Kuvaamisen lisäksi rakastan villasukkakokoelmaani ja hyvää valkoista teetä.
Jooga on tärkeä osa elämääni, ja vinyasa-tyyppiset harjoitukset sekä hot jooga ovat ominta juttuani.

Nautin musiikista ja tunnustaudun Spotifyn suurkuluttajaksi. Tanssilattialla sisäinen introverttini unohtaakin olemassa olonsa ja annan vain musiikin viedä.

Inspiroidun ihmisten tarinoista ja naistenlehdistäkin luen ne aina ensimmäisenä.

Odotan pitkiä kesäiltoja terassilla ystävien kanssa ja perheen yhteisiä telttaretkiä.

Asun Kaarinassa pellon reunalla, mutta matkustan mielelläni sinne, missä te juhlitte.

5 ja 9 -vuotiaat lapseni pitävät huolen, että muistan pitää kiinni siitä mistä kaikki alkoi – rakkaudesta hetkiin.