IHANA

Naiseus

Meillä naisilla on erityinen suhde kehoomme. Ihminen on kokonaisuus, ja se mitä mielemme päällä on, vaikuttaa helposti kehoon. Samoin se, millainen olo meillä on kehossamme, vaikuttaa mieleemme ja ajatuksiimme itsestämme. Jokaisen naisen pitäisi suoda itselleen se ilo, että voi nähdä itsensä ammattikuvaajan taltioimana, omana hehkeänä itsenään. Se muuttaa käsityksesi itsestäsi, ja sen vuoksi kuvauksella on paljon suurempikin vaikutus. Sillä kun olet sinut itsesi kanssa, voit alkaa säteillä ympärillesikin hyvää oloa.

huomenlahjakuvaus turku

HEHKU

Boudoirkuvaus

Huomenlahjakuvaus, boudoirkuvaus, naiseuskuvaus, beauty shoot – naiseuden ilosanomaa kaikki, oli nimi mikä tahansa! Yhä useammin kuvaukseen tullaan ihan ilman mitään erityistä syytä, eli ihan itsen vuoksi. Ei tarvitse olla häitä tulossa, ei sen paremmin vuosipäivää tai syntymäpäivääkään, vaikka nämä saattavat antaa ensimmäisen kimmokkeen kuvaukseen tulemisesta. Sen jälkeen kuvaushaavetta onkin enää vaikea saada pois, ja hyvä niin, sillä kuvaus on parasta, mitä voit itsellesi antaa. Se tulee muuttamaan suhtautumisesi kehoosi ja itseesi.

odotusajan kuvaus turku

ODOTUS

Raskauskuvaus

Raskaus on aina yhtä ihmeellistä ja ainutlaatuista, ja tuota odotusaikaa on mukava vaalia muistoissa kauniina ajanjaksona elämässä, kun perhe on kasvamassa pienokaisella. Raskauskuvaus on hyvä toteuttaa reilusti puolen välin jälkeen, kun vatsa on jo selvästi esillä, mutta ei kuitenkaan vielä laskeutunut.

Raskauskuvaus voidaan toteuttaa yhdessä valitussa miljöössä. Huomaathan, että raskauskuvaus voidaan toteuttaa myös parikuvauksena.

Alkaisitko hehkua?