Kaikkesi,

Perhe

Lapset kasvavat silmissä, ja kummallisesti myös me aikuiset vanhenemme. Vaikka pyrkisi näkemään ne arjen pienet ja kauniit hetket, on niihin kuitenkin vaikea palata, koska muistot haalistuvat.

Valokuvat ovat tärkeintä perintöä, mitä voimme lapsillemme jättää.

perhekuvaus miljöössä, perhekuvat luonnossa turku

Rakastettu

Perhekuvaus

Ruuhkavuodet – jokainen meistä tunnistaa, että niiden keskellä ei välttämättä tule ajatelleeksi muuta kuin seuraavan viikon aikataulua.

Mutta kun pikkulapsiaika on ohi, sitä huomaa ihmettelevänsä, minne ne vuodet menivät. Usko pois, tähän heräsin itsekin. Nyt valokuvat noilta vuosilta ovat kalleimpia aarteitani, ja perhekuvaus odotettu uusi perinne.

Perhekuvaukseni ovat vapaamuotoista yhdessäoloa, ei täydellisen perheposeerauksen hakemista lasten liikehtiessä kärsimättömästi. Ohjaan kuitenkin lempeästi, mutta varmasti, ja lasten tuntuu olevan luontevaa olla kanssani.

Kuvaus voidaan järjestää joko sisätiloissa persoonallisella studiollani, tai vaikka puistossa piknikillä, metsässä, rannalla tai missä vaan teille mieluisassa paikassa.

lifestyle vauvakuvaus

Kun aika pysähtyi

Vauvakupla

Ensimmäiset viikot vauvan kanssa kotona, kun elämä pyörii tämän pienen ihmeen ympärillä. Arki koostuu syömisen ja muiden perustarpeiden opettelusta ja seurustelusta, ja syli on kaikkein paras paikka olla. Hetkiä, jotka ovat niin herkkiä ja hauraita, ja joiden yli hormonit meitä kannattelevat niin että vähän me niistä muistamme ilman valokuvia.

Hyvä ajatus on myös yhdistää kotikuvaus puolivuotiskuvaukseen, kun ei vielä ole aika tasavuosikuvaukselle, mutta vauva-ajan muistot olisi tärkeä saada ikuistettua.

Arvokkainta on aika