dokumentaarinen perhekuvaus, perhekuvaaja turku, lapsikuvat

LAPSI- JA PERHEKUVAUKSET

Lapset kasvavat silmissä, ja kummallisesti myös me aikuiset vanhenemme. Vaikka pyrkisi näkemään ne arjen pienet ja kauniit hetket, on niihin kuitenkin vaikea palata, koska muistot haalistuvat.

Perhekuvaukseni ovat rentoa yhdessäoloa jossain mukavassa miljöössä, ei täydellisen perheposeerauksen hakemista lasten liikehtiessä kärsimättömästi. Ohjaan kuitenkin lempeästi, mutta varmasti, ja lasten tuntuu olevan luontevaa olla kanssani. Teen kuvaussuunnitelman, mutta muokkaan sitä lennossa tilanteen mukaan, huolehtien että hyvä fiilis on se, joka kuvausta luontevasti johdattaa.

Kuvaus voidaan järjestää joko sisätiloissa persoonallisella studiollani tai vaikka puistossa piknikillä, metsässä, rannalla tai missä vaan teille mieluisassa tai tärkeässä paikassa. Tutustu perhekuviin gallerioissa, ja blogista löydät laajempia kuvatarinoita.

Toimitan useita kymmeniä kuvia esikatseltavaksi, joista voitte valita suosikkinne. Kuvat toimitetaan kuvatiedostoina, joten voitte kehittää ja teettää haluamianne kuvatuotteita rajattomasti.

ARVOKKAINTA

on aika

lkj

HINNASTO

7 YEARS

Kuvaushetki yhdessä valitsemassamme paikassa

Ohjeistus kuvaukseen valmistautumiseen

Esikatselugalleria, josta voitte valita haluamanne kuvat.

320 / 8 kuvaa

NEVER GROW UP

Do

480 / ~40 kuvaa

OHIKIITÄVÄÄ

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam natus error sit voluptatem

680 e

MUISTOJA NÄILTÄ AJOILTA

JOITA KOHTA IKÄVÖIT

Ruuhkavuodet – jokainen meistä tunnistaa, että niiden keskellä ei välttämättä tule edes ajatelleeksi mitään muuta kuin seuraavan viikon aikataulua.

Mutta kun pikkulapsiaika on ohi, sitä huomaa ihmettelevänsä, minne ne vuodet menivät. Usko pois, tähän heräsin itsekin. Nyt valokuvat noilta vuosilta ovat kalleimpia aarteitani, ja perhekuvaus odotettu uusi perinne.