Tuntuva

Rakkaus

Haluat muistaa, miltä hänen kätensä tuntuivat ympärilläsi ja haluat todellakin muistaa, miten onnelliselta näytit kun hän kuiskasi ohimennen korvaasi, miten hyvältä näytät.

Yhteiskuville on aina paikkansa. Ne vahvistavat yhteistä tarinaa, ja muistuttavat siitä, mitä puolisossasi rakastat.

YHDESSÄ

Parikuvaus

Kihlakuvaus, save the date -kuvaus, vuosipäiväkuvaus tai sitten vaan ihana tilaisuus nauttia hetkestä rakkaan kanssa kuvaajan ikuistaessa sen, mitä teidän välillä on. Yhteisille kuville on aina tilausta, sillä kuvat vahvistavat yhteistä tarinaanne. Monet ovat myös kokeneet, että kodin seinälle on mukavampi laittaa kuvat, joissa ollaan arkisemmissa vaatteissa, enemmän omina itseinä kuin hääpäivän täydessä tällingissä.

Jos olette kiinnostuneita sekä hääkuvauksesta, että save the date -kuvauksesta, tai kihla- ja hääkuvauksesta, niin mainitsettehan siitä yhteydenotossanne. Kihlakuvaus on myös mahtava tilaisuus meille tutustua puolin ja toisin jo hyvissä ajoin, vaikka muutenkin toki tapaamme ennen hääkuvausta hääpalaverin merkeissä.

raskauskuvat miljöössä puolison kanssa, odotusajan kuvaus luonnossa, raskauskuvaus miljöössä

YHTEINEN ODOTUS

Odotusajan parikuvaus

Odotusaika on matka, joka valmistaa perheen kasvamiseen. Se on aina uutta ja erilaista niin odottavalle äidille, kuin puolisollekin ja erityisesti ensimmäisen lapsen odotus on iso elämänvaiheen muutos.

Toisaalta, mahdollisten seuraavien lasten odotusaikana moni havahtuu siihe, että tämä onkin ehkä viimeinen. Odotusajan kuvaukseen ovat erittäin tervetulleita myös perheenjäsenet, ja kuvauksessa voidaan luonnollisesti kuvata myös äidin raskauskuvat yksin. Kuvat ovat myös kaunis muisto lapselle hänen kasvaessaan kertomaan, miten vanhemmat ovat häntä kovasti odottaneet.

Onni asuu

Kotona

Mikä olisi luontevampi paikka teidän tarinanne taltiointiin, kuin oma koti? Ei tarvita erityisiä puitteita, vaan meille riittää ikkunat, sekä teidän välinen kemianne. Kuvaus voi olla myös intiimimpi parikuvaus, joka on tullut boudoirkuvausten rinnalle.

Teidän arkenne ja yhteytenne, siinä kaikki olennainen. Nyt, ja vielä vuosien päästä.

Yhteinen matka